Vind de leukste reis

Toverland Sevenum

Limburg / Sevenum
  1 van 5
Attractiepark Toverland biedt de unieke gelegenheid om óók tijdens de najaars- en winterdagen te genieten van een betoverend dagje uit. Door het grootschalig overdekte gedeelte is een bezoek aan Toverland weersonafhankelijk en draaien de attracties het hele jaar door.

Maak direct vanuit de overdekte wachtrij een buitenrit in de Woudracer, een bobsleebaan waarbij men zelf de snelheid kan bepalen. Ook de Backstroke, een stoere boomstambaan, vertrekt vanaf het warme en droge binnengedeelte en maakt een ‘coole’ wending op een hoogte van 15 meter… spannend! Zelf op ontdekkingsreis in de noeste Towers of Adventure? Trotseer de vele touwbruggen en maak er een onvergetelijk klauteravontuur van.

Als de blaadjes van de bomen vallen of de sneeuw in vlokjes naar beneden dwarrelt is het ook heerlijk om uit te waaien in de royale Tovertuin. Overwin de spectaculaire hindernissen van het survivalparcours op een hoogte van ruim 5,5 meter of beproef de scherpe bochten én de razendsnelle lancering van de Boosterbike. De houten achtbaan Troy brengt je in weer en wind tot een hoogte(punt) van 35 meter! Deze unieke ‘Woody’ is de hoogste en snelste houten achtbaan van Nederland. Bij een onverwachte regenbui biedt het binnengedeelte van ruim 2 hectare onderdak om te ‘schuilen’. Heerlijk opwarmen op een van de terrassen of genieten van de vele uitdagende indoorattracties.
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate