Vind de leukste reis

Familiepark DippieDoe

Noord-Brabant / Best
  1 van 7
DippieDoe is een mooi en leuk familiepark in Brabant, binnen en buiten en daarom weersonafhankelijk. Met de flitsende kinderkermis, botsauto’s, spookhuis, kinderbios en nog veel meer beleeft iedereen hier een geweldig leuke dag! DippieDoe is kindvriendelijk, veilig en overzichtelijk. Voor de allerkleinsten is er een speciale zachte speelhoek. Maar ook voor de grotere kinderen zijn er veel spannende speel attracties.

Binnen kun je in de flitsende botsauto’s laten zien dat je wel tegen een stootje kunt en heb je de spannende Moontower al ontdekt, die gaat helemaal tot aan het dak van DippeDoe! Ben je een beetje moe van het spelen? Geen probleem, want dan ga je lekker even uitrusten in de kinderbioscoop. Op het buitenspeelpark kun je via het spannende klimparcours de Piratentoren weer verlaten met de glijbaan om daarna de kinderachtbaan nog eens uit te proberen. Ook voor feestjes en schoolreisjes een perfecte plek om naartoe te gaan.

Binnen: grote botsauto’s, draaimolen, soft play hoek, ballen bak, bioscoop, spookhuis, skelterbaan, knutselhoek, klim avontuur, glijbanen, ballonnenmolen, schminken, moon tower, bootjesdraaimolen. Buiten: kinderachtbaan, midgetgolf, trampolines, vrachtwagentjes konvooi, piratentoren, verkeer stuin, rupstreintje, touwbruggen, speelhaven, schommels, waterglijbaan, wijngaard, rijbewijs halen, zwem- en speel strand. Het buitenspeelpark is geopend van 1 april t/m 30 september.
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate