Vind de leukste reis

Kinderparadijs Malkenschoten

Gelderland / Apeldoorn
  1 van 4
Een dagje uit met kinderen naar het Kinderparadijs van Binky in Apeldoorn is altijd Big Fun, met speelplezier, spetterpret en een beestenboel. Het klim- en klauterparcours maakt dit familiepark extra aantrekkelijk voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Kinderparadijs Malkenschoten is een prima locatie voor een gezellig dagje uit, kinderfeestje, schoolreisje, vakantie uitje, verjaardag en familiereünie. Voor kinderfeestjes is er keuze uit verschillende pakketten, bijvoorbeeld het feestvarken, met een basispakket gratis voor de jarige.

Je kunt klimmen in de hoge toren, van de glijbaan roetsjen en over de wiebelbrug komen. Daarna nog even de kabelbaan uitproberen, je eigen hut bouwen met planken of reuze bouwblokken, de speeltuin verkennen of je verstoppen in het doolhof. Ben je een beetje moe? Dan is het heerlijk bijkomen op Binky’s smulterras. Maar je kunt natuurlijk ook in de zandbak gaan zitten of boven in de uit kijktoren, kleuren in de Ganzenpas, of in Binky’s treintje het park doorrijden. Dan zie je ook hoeveel dieren er in Kinder paradijs Malkenschoten zijn.

Als een van de weinige attractieparken in Nederland is Kinderparadijs Malkenschoten het hele jaar dagelijks open, behalve op 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag.
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate