Vind de leukste reis

Pretpark de Valkenier

Limburg / Valkenburg aan de Geul
  1 van 5
Pretpark de Valkenier is een echt authentiek pretpark met een nostalgisch karakter, waar kinderen nog gewoon pret kunnen beleven en ouders echt genieten! Gelegen in het gezellige Valkenburg a/d Geul in het mooie Zuid Limburg, Nederland is de aanrij route naar ons park al een beleving op zich. Eenmaal aangekomen is er genoeg te beleven. Uw allerkleinsten vermaken zich eindeloos in de in- en outdoor attracties, maken een ritje in onze oldtimers of op de paardenbaan.

De waaghalzen amuseren zich in de botsauto’s, de snelle Cobra waterglijbaan, de spannende achtbaan en het griezelspookhuis. En dit alles terwijl de ‘grote mensen’ samen met de kinderen kunnen spelen of vanaf de kant onder het genot van een lekker kopje koffie een oogje in het zeil houden. Maak samen een tocht door onze Dinowereld of stap op de nostalgische Mississippi boot. Misschien ontdek jij wel het geheime pirateneiland! Met onze speciale Valkeniertrein kan het hele gezin een rondrit maken door het historische stadshart van Valkenburg a/d Geul.

Onze lage entreeprijs en de ook op drukke dagen zeer korte wachttijden maken een bezoek aan “De Valkenier” absoluut de moeite waard. We streven naar gemak en optimaal speelplezier voor iedereen. De Valkenier is goed toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelgebruikers. Bij het verlaten van het park krijgen alle kinderen een leuke surprise. Het park is zowel met de auto als het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate