Vind de leukste reis

Landgoed De Berenkuil

Drenthe / Grolloo
  1 van 4
Landgoed "De Berenkuil" biedt u 50 hectare gevarieerd natuurterrein, met jeneverbes, bos en heide, waar zelfs de verstilde vennetjes niet ont breken. Kampeerplezier voor iedereen die van rust, ruimte en natuurschoon houdt.

Sinds 31 mei 1952 komen gasten onder de poort door voor een vakantie op “De Berenkuil”. Om te ervaren hoe de natuur ruikt, voelt en klinkt. Op zoek naar natuurlijk avontuurlijk kampeer plezier. Heeft u een hekel aan recht toe recht aan campings? Landgoed "De Berenkuil" biedt u ruim 50 hectare gevarieerd natuurterrein, met jeneverbes, bos en heide, waar zelfs de verstilde vennetjes niet ontbreken. Vanzelfsprekend autovrij, dus ruim baan voor wandelaars, fietsers en miniberen. Bij ons vindt u geen heggetjes, hekjes, tuinkabouters en "exotische uitbouwsels" op het terrein. Iedereen heeft gewoon een mooi plekje in de natuur en we proberen deze groene omgeving zo weinig mogelijk te ontsieren. Dat is ook de reden dat bijvoorbeeld partytenten niet zijn toegestaan.

Omdat "De Berenkuil" geen aangelegde camping is, is geen plek hetzelfde, ook al omdat het hier en daar heuvelachtig is. Wilt u een beetje privé of helemaal privé of juist op een veldje met zicht op een speel gelegenheid, alles kan. Op uw plek heeft u het comfort van een wateraansluiting en waterafvoer per plek en een 10 ampère elektra-aansluiting. Met meer dan 23 speelplekken (waarvan de grote speeltuin deels overdekt is), het Beren(speel),bos, het zwembad, de grote speelvijver met o.a. een Berenburcht, een all weather sportveld, tafel tennistafels, het Natuurontdekkingspad en een uitgebreid recreatieprogramma (geen disco en bingo!) is "De Berenkuil" een kampeerparadijs voor gezinnen met kinderen
Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate