Vind de leukste reis

Joyful Design Sieradenworkshops

Noord-Holland / Alkmaar
  1 van 5
In ons gezellige workshop atelier in Oudorp verzorgen wij kinderfeestjes en sieradenworkshops voor jong en oud! Wij hebben een leuke, trendy, steeds wisselende sieradencollectie aan de hand waarvan de workshops worden gegeven. De workshops voor volwassenen worden in ons atelier gegeven, maar op verzoek ook op locatie. Grote groepen vanaf twaalf personen verzorgen wij altijd op locatie.

Wil je met je vriendinnetjes een leuke ketting maken op je kinderfeestje? Bij ons in het atelier kan dat! Deze workshop is geschikt voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Als je binnenkomt krijg je wat drinken en iets lekkers. Vervolgens zullen wij je uitleggen hoe je de ketting gaat maken. Daarna mag je zelf de kralen uitzoeken die je wilt gebruiken. Wij hebben heel veel verschillende soorten kralen, dus er zit altijd iets tussen wat je leuk vindt. Tussendoor stoppen we even om wat te drinken en te eten. Als we na ongeveer twee uur klaar zijn hebben jullie allemaal een hele mooie zelf gemaakte ketting! Alles kettingen zijn weer anders. Het minimaal aantal kinderen is acht.
Wel zin in een workshop, maar geen groepje? Geen probleem! Geef je op voor een van de georganiseerde avonden. Je wordt ontvangen met koffie, thee en wat lekkers. Aan de hand van diverse voorbeelden leggen wij verschillende technieken uit voor het maken van sieraden. Op de avond zelf kies je wat je gaat maken. Uit ons zeer uitgebreide, trendy kralen assortiment zoek je vervolgens het materiaal uit en ga je aan de slag
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate