Vind de leukste reis

TunFun

Noord-Holland / Amsterdam
  1 van 5
Middenin de drukte van de stad ligt een straat waar kinderen naar hartelust veilig kunnen spelen, zonder hinder van weer of verkeer. In TunFun kan je springen, rennen, glijden, dansen, tokkelen, voetballen, klimmen, rennen, eten, knutselen, timmeren, tekenen, feest vieren, lachen, rijden, spelletjes doen, lezen, kijken en nog veel meer. Alles wat je graag buiten op straat wilt doen, kan je op straat van TunFun doen.

TunFun is dan ook de perfecte plek voor een kinderfeestje. Het ballenbakken, trampolines, racekarretjes, glijbanen, klim en klauter attracties voor alle leeftijden, een springstraat, tokkelbaan, klimmuur, disco, speelhuisjes, Lego-bouwplaats, schilder-, timmer- en knutselhoek. In de meeste attracties zijn schoenen niet toegestaan. Het verdient daarom aanbeveling stevige sokken mee te nemen.

TunFun is een pretpark voor kinderen. maar ook voor volwassenen biedt TunFun een aangenaam verblijf. Terwijl de kinderen spelen, kan je rustig lezen, kletsen, eten, drinken, kijken en genieten op een van de HapSap terrassen. De HapSap heeft een verantwoord en verzorgd assortiment eten en drinken voor jong en oud. Ook kan je een krantje kopen of een van de vele tijdschriften pakken. Ben je iets vergeten voor de verzorging van de baby of kind, dan kunnen ze je in de HapSap altijd van dienst zijn.

Het speelpark is gevestigd in een oude autotunnel en voetgangerspassage onder het Mr. Visserplein in het centrum van Amsterdam. De ruimte, met een totale oppervlakte van ongeveer 4000 m2, is spannend en indrukwekkend door vorm en ruimtelijkheid. Het straatbeeld van de oude tunnel is zo veel mogelijk in stand gehouden. De tram zie je zelfs over je hoofd rijden. Kortom speelplezier voor kinderen van alle leeftijden
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate