Vind de leukste reis

Glowgolf Aalsmeer

Noord-Holland / Aalsmeer
  1 van 5
GlowGolf® maakt een spelletje midgetgolf - minigolf - tot een ABSOLUUT unieke ervaring. GlowGolf® Aalsmeer is de eerste blacklight indoor midgetgolfbaan van heel Nederland! 18 holes geheel Glow in the Dark midgetgolfen. De banen en de hele omgeving zijn "glow" uitgevoerd. U slaat in groepjes van max. 5 spelers af in de glow in de dark Onderwaterwereld, na een aantal Dinosauriërsholes bevindt U zich tussen de Dino sauriërs om de laatste holes af te slaan in deJungle. Het dragen van witte kleding (accenten) verhoogt de feestvreugde!
Een absolute sensatie die het midgetgolfen - blacklight - een geheel nieuwe demensie geeft; Na het golfen ligt er voor iedere gast een GGVB - GlowGolf® Vaardigheids Bewijs - klaar. Deze geeft recht op 10% korting op het midgetgolfen. Deze GGVB is ook in Scheveningen te gebruiken. Heel bijzonder feestelijk vervoer; met een Lincolm limousine of een Hummer limousine gebracht en gehaald worden naar GlowGolf? Dat maakt uw midgetgolf uitstapje onvergetelijk! In de limousine is plaats voor 8 personen.
 
In de moderne Bar Glowie's De-Light kunt u voor en na uw GlowGolf® ervaring genieten van een heerlijk kopje koffie, een glaasje fris, bier of wijn. Ook een bittergarnituur behoord tot de mogelijkheden. U kunt bij ons ook een maaltijd nuttigen. Voor de kinderen hebben wij keuze uit diverse snacks voor bij hun frietjes en voor volwassenen sereveren wij een smakelijke saté schotel. In combinatie met het GlowGolf®en kunt u onze voordelige arrangementen reserveren
.
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate