Vind de leukste reis

Archeon

Zuid-Holland / Alphen a/d Rijn
  1 van 10

Overnachten in de middeleeuwen in Archeon Alphen aan den Rijn

Wil je er eens even écht tussenuit? Niet zomaar een weekendje weg van huis, maar ook even weg uit het hier en nu? Stap dan een andere tijd binnen in het middeleeuwse stadje Gravendam, in Archeon. De mensen uit Gravendam zullen je hartelijk ontvangen en vertellen je graag over hun bezigheden, gebruiken en tradities. En ’s avonds overnacht je in je eigen middeleeuwse kamer.

Met een middeleeuwse vakantie of Bed & Breakfast overnacht je in de slaapkamer van de schoenmaker, wevers of schrijnwerker. Je overnacht in een van de authentieke middeleeuwse kamers. Mooie, comfortabele, sfeervolle vertrekken die duurzaam zijn ingericht met eikenhouten vloeren, mooie meubelen en een royaal eikenhouten bed (tweepersoonsbed en 2 of 3 enkele bedden). In de avond of ochtend kun je zelf een kopje Nespresso-koffie of thee zetten. Bij het toiletgebouw kun je terecht voor een verfrissende douche. Ook voor kinderen is er genoeg te doen. Zij zullen zich uitstekend vermaken met authentieke spelletjes als boogschieten en kanovaren, met een speurtocht of in de speeltuin. ’s Avonds als afsluiting is er een gezellig kampvuur.Op de dag van vertrek krijg je nog een heerlijk ontbijt en daarna heb je nog de hele dag om de andere tijdperken van Archeon te ontdekken, de Romeinse tijd en de prehistorie.

Middeleeuwse vakantie

Boek je een middeleeuwse vakantie dan krijg je bij binnenkomst mooie middeleeuwse kledij aan. Horloges, telefoons etc. worden in bewaring genomen (die hadden ze vroeger immers ook niet). De Archeotolk leid je rond, waarna je kunt kiezen wat je gaat doen. Er zijn tal van bezigheden zoals broodbakken, de maaltijd voorbereiden, houthakken, helpen in de tuin of de stallen of bij een van de ambachtslieden. Je kunt genieten van de heerlijke middeleeuwse gastronomie, je verdiepen in de voedingsleer van toen en vergeten groenten opnieuw ontdekken.

2 dagen & 1 overnachting (max. 5 personen per kamer)

2 personen           € 110,00 p.p.

3 personen              99,50 p.p.

4 personen              80,00 p.p.

5 personen              80,00 p.p.

Toeristenbelasting               1,00 p.p.p.n.

Kinderbed                25,00 p.n.

Incl. 1 x ontbijt, 1 x lunch, 1 x avondmaal, 2 x entree, middeleeuwse kleding, 1ste dag begeleiding en een lakenpakket.

Middeleeuwse Bed & Breakfast

Liever niet in middeleeuwse kledij? Boek dan een overnachting in de middeleeuwse B&B. Dan overnacht je op het park in dezelfde prachtige authentieke kamers inclusief ontbijt en heb je ook twee dagen toegang tot het park. Je loopt nu alleen in je eigen kleren rond en geniet van alles wat het park te bieden heeft zoals alle andere bezoekers.

2 dagen & 1 overnachting (max. 5 personen per kamer)

2 personen           € 58,75 p.p.p.n.*

3 personen           € 54,75 p.p.p.n.*

4 of 5 personen              € 48,75 p.p.p.n.*

Toeristenbelasting     1,00 p.p.p.n.

Kinderbed             € 25,00 p.n.

Incl. overnachting, ontbijt, 2 dagen entree park (bij 1 overnachting). Bij 2 overnachtingen 3 dagen entree park, etc. Bedden zijn opgemaakt. Handdoeken dient u zelf mee te nemen.

Overnachtingsmogelijkheden

Vier het voorjaar: 20 t/m 28 februari, 5 en 6 maart 2016 (m.u.v. 22 en 23 februari). Het nieuwe seizoen start vanaf 20 maart en eindigt op 30 oktober (maandags gesloten). In deze periode zijn zowel de middeleeuwse vakanties als de B&B dagelijks te boeken. Vier de winter: 24 december 2016 t/m 8 januari 2017.

Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate