Vind de leukste reis

Chimpie Champ - Aalsmeer

Noord-Holland / Aalsmeer
  1 van 4
Chimpie Champ biedt kinderen in de leeftijd van 1 tot 12 jaar de gelegenheid veilig en overdekt te hollen, rennen en klimmen. Voor de 'groten' is er een zeer grote veilige speel constructie in de vorm van een maya tempel met een jungletouwbrug, glijbanen, ballenbakken, klim- en klauter uitdagingen. Er is een jungledisco waar je de hele dag kunt swingen.

Voor de kleine 'apen' is er een kleine speelconstructie, loop auto's, miniglijbanen, speelhuisjes, kralentafels en nog veel meer! Dit gedeelte staat op een veilige zachte mat, waardoor ook de kinderen die nog niet zo 'vast op de benen staan' veilig kunnen spelen. Stichting AAP heeft een leerzame én leuke puzzelspeurtocht met 'apen' vragen gemaakt die de kinderen bij Chimpie Champ kunnen oplossen.

De kosten van de speurtocht bedragen € 0.50, een deel van de opbrengst gaat naar Stichting AAP. Voor volwassen is er een gezellig zitje waar behalve koffie, thee, limonade en gebak ook heel veel lekkers te krijgen is zoals verse broodjes, friet met snacks en poffertjes. Bij Chimpie Champ zijn hele leuke manieren om je verjaardag te vieren!

Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate