Vind de leukste reis

Gaia Park

Limburg / Kerkrade
  2 van 7
GaiaPark Kerkrade Zoo is door Zoosite voor het tweede achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot 'Mooiste Dierentuin van Nederland en België'.  In het mooie Zuid-Limburg ligt een prachtig dierenpark: GaiaPark Kerkrade Zoo. In dit bijzondere en moderne dierenpark leven dieren in ruime, natuurlijke verblijven. GaiaPark is voor zowel kinderen als volwassenen een geweldig dagje uit, waat 'beleven' en 'ervaren' centraal staan.

Beleef de avontuurlijke natuur tijdens de vier ontdekkings tochten door GaiaPark. Deze leiden je naar verre landen met exotische dieren zoals gorilla's, giraffen, neus hoorns, cheeta's en zelfs een bos met loslopende apen. Maar ook naar het koude noorden, waar vraatzuchtige veel vraten en wollige muskus ossen leven. In GaiaPark ga je tevens terug naar historische tijden. Toen Limburg nog op de evenaar lag en het er tropisch warm was, en naar de tijd dat er dinosaurussen in alle vormen en maten door het landschap zwierven.
GaiaPark is het eerste dierenpark met één centraal thema: de Gaia-gedachte die de aarde als een unieke, levende planeet beschouwt. De naam 'GaiaPark' verwijst naar de Griekse godin van de aarde, het 'moeder aarde' symbool van de oudheid, én naar een moderne visie op het leven op aarde. GaiaPark is voor zowel volwassenen als kinderen een geweldige belevenis! Kinderen kunnen zich uitleven in de uitdagende JungleTour of een rondje draaien op de spectaculaire DinoCarrousel!
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate