Vind de leukste reis

Hans en Grietje

Flevoland / Zeewolde
  1 van 5
In Zeewolde kun je het sprookje van Hans & Grietje in het echt beleven. Een heksenhuisje vol behangen met snoep, en speel-hooiberg, trampolines en een ware grote skelterbaan welke vrij toegankelijk is. In het bos zijn in samenwerking met Natuur monumenten twee leuke routes aangelegd welke vrij te bewandelen zijn. Binnen is het een ware belevenis, beheksten tafels, twee leuke speelhuisjes en overal wat leuks te zien.

Ons pannenkoekhuis is na een enorme verbouwing vergroot van 50 naar 150 zitplaasen. Vele tafels hebben verassingen. De kinderen weten dan ook niet aan welke tafel ze willen eten. Ze zijn allemaal erg leuk. Voor de kinderen hebben we binnen 2 speelruimtes. Eén speelruimte is een echt Hans & Grietje huisje beplakt met snoep en waar de heks bij binnenkomst spreekt!. Beide ruimtes zijn leuke spelcomputers aanwezig en speelgoed. Ons hele pannenkoekhuis is sprookjes achtig ingericht. Er is heel veel binnen te zien voor groot en klein.
Buiten hebben wij een prachtige speelweide met trampolines en vele skelters. Een echte hooiberg met hooi.  Het hooi is om in te spelen in de hooiberg. Op het terrein hebben wij ook een echt Hans & Grietje huisje gebouwd waar de kinderen volop in kunnen spelen met een echte gevangenis.
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate