Vind de leukste reis

Kameleon Terherne

Friesland / Terherne
  1 van 5
De boeken van de Kameleon (schrijver Hotze de Roos) werden vroeger veel gelezen.  Inmiddels zijn er ook hele leuke films van de belevenissen van de tweeling Klinkhamer.  In het dorp Terherne heeft men zo veel mogelijk de stijl nagemaakt uit de tijd dat de tweeling Klinkhamer hun avonturen beleefden. Hun huis, de smederij van hun vader, het bureau van veldwachter Zwart: er is van alles te bekijken.

Stap aan boord van één van onze boerenpramen, geduwd door de Kameleon en ga op avontuur. Een inwoner van Lenten en vertelt je tijdens de rondomvaart van alles over de omgeving, het dorp en natuurlijk de films en boeken. Het avontureneiland van Gerben Zonderland is de plaats om op ontdekkingstocht te gaan. Er zijn diverse paden, met leuke en spannende hindernissen over, langs en soms door moerassen.

Altijd al eens kennis willen maken met Gerben Zonderland, Veldwachter Zwart en heit Klinkhamer? Kom dan naar Kameleon Terherne en de kans is groot dat je ze daar ziet. Gerben en Heit zijn veel op het eiland en de veldwachter zorgt ervoor dat de boten op tijd varen. Houd je nog niet zo van spanning, dan kun je ook lekker plaats nemen op ons terras. Over het hele eiland zijn verschillende plekken waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de natuur.
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate