Vind de leukste reis

Linnaeushof

Noord-Holland / Heemstede
  1 van 10
Linnaeushof in Bennebroek is de grootste speeltuin van Europa!  Er staan ruim 350 speeltoestellen en attracties. Er zijn kabelbanen, trampolines en luchtkussens, waterfietsen, motorskelters, funnywheels, hobbelfietsen, midget golfbanen en een superglijbaan.
In het elf meter hoge Piratennest en in het Pioniersdorp is het een feest om in te spelen. Voor de peuters en kleuters is er een afgeschermde en overzichtelijke speeltuin. Naast de vele toestellen is er een grote zandspeelplaats, een educatief verkeersdorp en een luchtkussen in de vorm van het huisje van Hans en Grietje. Voor grotere kids is er een speel-sportief-hoek met een klimwand, een skaterail en een skiswing.
Bij warm weer kunnen de kinderen hun hart ophalen in de waterspeeltuin. Als het af en toe regent kunnen de kinderen 'schuilen' in de overdekte speeltuin. Speciaal voor minder valide kinderen zijn er een aantal speeltoestellen aangekocht. In veel speeltoestellen en attracties kunnen ook zij zich vermaken. Er zijn ook bijvoorbeeld schommels omgebouwd om ook minder valide kinderen een feestelijke dag te bezorgen. Er zijn voor hen ook ontelbare dingen te doen
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate