Vind de leukste reis

Veenpark

Drenthe / Barger-Compascuum
  1 van 5
Ik ben net met mijn ouders in Bargermond in het Veenpark komen wonen. In het Veenpark in Barger-Compascuum bij Emmen, dat vroeger Veenmuseum heette. Het Veenpark, waar ik woon is geen pretpark of attractiepark maar een leerzaam themapark voor mensen van alle leeftijden. Lekker terug naar de nostalgie van uw jeugd of als opa, oma, vader, moeder met de kinderen een andere tijd en plaats beleven. 

Sinds ik in het Veenpark ben komen wonen kun je ook je eigen digitale speurtocht door het park lopen. En het is zo simpel dat iedereen van 5-95 het kan. Je volgt mij van mijn laatste schooldag tot de zomer van 1966. Ik moet op mijn 12e met school stoppen om thuis mee te werken. Mijn moeder werkt in het veen en ik pas op de "kleintjes". Ons park is leuk voor opa's, oma's, families en kinderen.Het is het grootste museum van Nederland.

Het Veenpark - voorheen het Veenmuseum - in Barger-Compascuum bij Emmen in Drenthe is geen attractiepark of pretpark met grote attracties (en wachtrijen) maar een gezellig familiepark rondom het thema veen. Met een speeltuin, restaurants en een openluchtmuseum met een oud plaggen huttendorp en Bargermond waar ik woon. Met een school, bakker, kruidenier en vele andere bezienswaardigheden.
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate