Vind de leukste reis

Aeolus

Friesland / Sexbierum
  1 van 4
Aeolus is een avontuurlijk ontdekkingscentrum. Bij Aeolus kan ieder kind zich helemaal uitleven. De kinderen van 1 t/m 14 jaar kunnen rennen, springen, klimmen en er is heel veel om te ontdekken. Ook voor de volwassenen is het ontdekkings centrum een leuke ervaring!
Niet alleen binnen is er veel ruimte, ook op het buitenspeel terrein vind je leuke attracties zoals: een levens grote Mig-21, een Brandaris klimtoren een bungee trampoline en nog vele andere leuke dingen. Natuurlijk mag springen op een van de vele andere trampolines hierbij niet ontbreken! Mooi of slecht weer, bij Aeolus is gigantisch veel te doen. In de glazen piramide van Aeolus is van alles te beleven.

In het Experimentarium staan maar liefst 50 doe-dingen. Speel het altijd-raak-biljart, probeer je eigen schaduw vast te houden, los een schot met het luchtkanon of werp een blik in de oneindige spiegelkubus. Ook is er de Technogolf, een minigolfspel waar je al spelende op de twaalf banen technische verrassingen tegenkomt. Dat maakt het golfen extra spannen
De Muziekstudio van Aeolus is absoluut het ontdekken waard. Kinderen beleven een hoop lol aan karaoke, kunnen er allerlei muziekinstrumenten uitproberen en experimenteren met muziek. Het is zelfs mogelijk om een eigen cd op te nemen! En computerfreaks kunnen zich uitleven met interessante en leerzame spellen die helemaal afgestemd zijn op hun leeftijd.
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate