Vind de leukste reis

Verkeerspark Assen

Drenthe / Assen
  1 van 8
Verkeerspark Assen: het leukste en grootste verkeerspark van Europa! Al sinds 1957 staat het Verkeers park Assen bekend om op een speelse manier de kinderen wegwijs te maken met het verkeer. Educatie en plezier gaan in dit park perfect samen. Niet voor niets is Verkeerspark Assen in 2005 uitgeroepen tot meest populaire schoolreisbestemming van Groningen en Drenthe.

Beweging is toch wel het sleutelwoord in het Verkeerspark Assen. Bijna alle attracties hebben namelijk met verkeer te maken. Kinderen leren hier spelenderwijs om goed met de verkeersregels om te gaan. Er zijn onder andere trapauto's, jeeps, een quadbaan en een minikartbaan. Ook de trein is in beweging in het park. Je kunt, als je durft, in helikopters en, voor een wat rustiger moment, in bootjes. Voor de allerkleinsten zijn er diverse speel- en klimtoestellen.
In Verkeerspark Assen zijn ook grote klimballen, glijbanen, een ballenbak en een springkussen. Verder is er een overdekt speelkasteel, wat natuurlijk reuzeleuk is als het eventjes regent. Op de minigolfbaan kunnen zowel kids als hun ouders een balletje slaan. Als dagafsluiting kan er een rijexamen afgenomen worden door de hoofdagent en als goed je best doet heb je vóór je achttiende een echt rijbewijs!
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate