Vind de leukste reis

Delftse Hout

Zuid-Holland / Delft
  1 van 6
De ligging van Delftse Hout is uniek. Zo bent u binnen enkele minuten in het centrum van Delft, zijn grote steden als Den Haag, Rotterdam en Amsterdam makkelijk te bereiken en kunt u ook nog eens genieten van een dagje aan de kust. Bovendien ligt Recreatiecentrum Delftse Hout midden in een groot natuur- en recreatiegebied, waar de kinderen zich kunnen vermaken bij de kinderboerderij en u veel fiets- en wandelplezier zult beleven.
Recreatiecentrum Delftse Hout is zeer ruim van opzet. Het terrein is 5,5 ha groot en de kampeerplaatsen meten tussen de 80 en 100 m2. De camping telt 160 toeristische plaatsen voor tenten en caravans. Hiervan zijn er 40 voorzien van een waterpunt en rioolaansluiting: onze zogenaamde comfort plaatsen. Speciaal voor kampeerauto's zijn er 30 camperplaatsen ingericht. Alle plaatsen zijn voorzien van elektra en kabeltelevisie.
Heeft u geen kampeerbloed, maar houdt u wel van de gezelligheid van de camping? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Verdeeld over het park staan verschillende verhuuraccommodaties
Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate