Vind de leukste reis

WeidumerHout

Friesland / Weidum
  2 van 5
Rust is zo kostbaar, dat het eertijds slechts de goden was voorbehouden (la Fontaine). Camping WeidumerHout ligt aan de Elfsteden route en is daarmee een perfecte uitvalsbasis voor één- dan wel meerdaagse Friese Elfsteden verkenningen op de fiets. Kaartmateriaal en informatie zijn voorhanden.
WeidumerHout is een zeer ruim opgezette camping van hoge kwaliteit met een kleinschalig en persoonlijk karakter. De inrichting en beplanting zijn zo goed mogelijk aangepast aan de omgeving.Elke kampeerplaats sluit aan bij de weidsheid van het uitgestrekte Friese landschap

Voor het ontdekken van het (nog) onbekende authentieke Friesland met zijn rijke cultuur en eeuwenoude terpdorpjes is het fietsroutenetwerk Noord-West Friesland een perfecte leidraad. Camping WeidumerHout ligt aan de kruising van twee fietspaden, waarvan één U door de natuur en langs het water bijna tot in het centrum van de provinciehoofdstad Leeuwarden voert (ongeveer 8 kilometer). Ook het waterland van Grou en Prinsenhof ligt binnen fietsafstand.
Camping WeidumerHout verhuurt goed onderhouden fietsen met versnelling
Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate