Vind de leukste reis

Hotel De Burg

Zeeland / Domburg
  1 van 5
Hotel de Burg is een 2-sterren hotel en beschikt over goede faciliteiten zoals een restaurant en een terras waar u flanerend Domburg voorbij ziet komen. De ligging van het hotel is ook uitstekend, waardoor u per fiets veel plaatsen kunt bezoeken, zoals Middelburg en Vlissingen. De centrale ligging van Hotel de Burg is uitstekend om uw vakantie te beginnen. Domburg ligt direct aan zee, aan de noordwestkust van het schiereiland Walcheren. De combinatie van duinen, zee en bossen is erg uniek en Domburg is daarom ook tot favoriete badplaats verkozen. Het hotel ligt op steenworp afstand van het strand, waar u mooie wandelingen kunt maken.

Hotel Burg beschikt over 22 kamers. Alle kamers zijn voorzien van douche/bad, toilet, telefoon en televisie. De kamers zijn per lift bereikbaar. Het hotel heeft ook een eigen afgesloten parkeerplaats waar u gratis uw auto kunt parkeren. Deze parkeerplaats bevindt zich op loopafstand van het hotel. Heeft u fietsen bij zich? Dan kunt u deze ook stallen in de speciale fietsenstalling. Wilt u uw huisdier meenemen dan is dat mogelijk, maar die dient dan wel aangelijnd te zijn.

Het ontbijt wordt geserveerd van 08:30 tot 10:00 uur in het restaurant. Bij mooi weer is het ook mogelijk om het ontbijt buiten op het terras te nuttigen. Het restaurant is geopend van 12:00 tot 21:00 uur. De specialiteiten van het restaurant zijn de vis- en streekgerechten. Het hotel beschikt niet over een bar. In het hotel kunnen de gasten gratis gebruik maken van draadloos internet. Ook is er een computer in de lobby aanwezig.

Domburg is erg geliefd vanwege de schone stranden, het heldere zeewater en vrije wandelgebieden in de buitenplaatsen van o.a. Hoogduin en Westhove. Daarnaast grenst Domburg direct aan de Manteling, een uniek bos wat gekenmerkt wordt door indrukwekkende buitenplaatsen met mooie tuinen. Kasteel Westhove is ook via een mooie wandelroute te bereiken en Domburg zelf heeft elke maandag tijdens het zomerseizoen een toeristenmarkt. Is het slecht weer dan is het overdekte Arsenaal in Vlissingen een sensationeel avontuur voor jong en oud met een piratenwereld en een zee-aquarium.
Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate