Vind de leukste reis

Vlugtenburg aan zee

Zuid-Holland / 's-Gravenzande
  7 van 7
Zee, strand en duinen… voor veel vakantiehuis liefhebbers een favoriete plek om de vakantietijd door te brengen. Waar alle wegen richting het strand ophouden, vindt u verscholen bij de duinen “Vakantiepark Vlugtenburg aan zee” op maar 200m van de strandopgang.
Het vakantiepark aan zee is zeer geschikt voor strandlief hebbers, families met jonge kinderen, 49+ers en een aanrader voor natuurgenieters. Het strand is het belangrijkste element voor de gasten van Vlugtenburg aan zee. Doe waar je zin in hebt, een heerlijk rustige of lekkere actieve vakantie. De ligging bij de duinen en een gezellige bungalow aan zee zorgen ervoor dat het park elk seizoen wel iets te bieden heeft. Een ideaal vakantiepark om lekker niets te doen of het zeer bijzondere Zuid-Holland te beleven.

Het gezellige vakantiepark aan zee is de perfecte uitvalbasis om wandelend of fietsend de omgeving te verkennen. Vlugten burg verhuurt (electrische)fietsen en heeft fiets -en wandel routes voor u klaar liggen. Kinderen zijn bij ons speciale gasten. Op het gehele terrein zijn speeltoestellen te vinden en dagelijks is Kidsclub de Strandjutter geopend. Daarnaast zijn outdooraktiviteiten mogelijk in de directe omgeving zoals, blowkartenop het strand,  golf- en kitesurfen. Alle ruimte om lekker te genieten en daarna te ontspannen bij ons gezellige Paviljoen Badzande
Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate