Vind de leukste reis

Speelland Beekse Bergen

Noord-Brabant / Hilvarenbeek
  1 van 6
Ben jij klaar voor een dag vol spectaculair speelplezier en waterpret? Kom dan naar Speelland Beekse Bergen in Hilvarenbeek! Dit speelparadijs - op loopafstand van Safaripark Beekse Bergen - staat garant voor urenlang speelfun. Naast de grote speeltuin vind je brede zandstranden en veilig zwem water.
In Speelland Beekse Bergen kun je lekker spelen op en rondom de schommels, trampolines, mini-golfbaan, ballenberg en ál die andere attracties. Durf jij nog meer spektakel aan? Probeer dan de Waverider maar eens uit: een carrousel in het water die zo snel gaat dat het net een jetski lijkt. Of spring in één van de Kidcars en scheur als een heuse coureur over het circuit
Naast de talrijke (water)attracties, beschikt Speelland Beekse Bergen ook over een strandbad met zandstrand. In de zomer maanden is het hier heerlijk toeven voor jong en oud. In het kinderveilige zwemwater kun je genieten van een heerlijke verkoeling! Ook leent  het zandstrand zich uitstekend voor een (besloten) beachparty met de muziek van een tropische band en een smaakvolle vlees- en visbarbecue. Zodra de zon onder gaat, wordt het strand door gezellige lichtjes en fakkels verlicht. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee bij het organiseren van een bijzonder feest voor familie, vrienden en collega’s! Kan het nóg sfeervoller?
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate