Vind de leukste reis

Megapret familiepretpark

Gelderland / Lievelde
  1 van 9
In de Achterhoek vindt u even buiten het dorp Lievelde een BINNEN en BUITEN familiepark, waar van alles te beleven is! Hier kunnen de kinderen zich helemaal uitleven op de meest fantastische speel toestellen. Maar ook de ouders hoeven zich geen seconde te vervelen, ook voor hen is er veel vertier!

Het park beschikt over 1500m2 overdekt speelplezier. springkussen, klim- en klautertoestel, spookhuis, trampolines, rodelbaan, ballen bakken en -kanon, golfbaan en Kinderdisco. Het buitenpark is uitgebreid met 4000 m2. Er is een grote speeltuin, verkeers park, airtrampoline, peuterhofen en spellenhof. Op dagen met goed weer is er Waterpret, het grootste spraypark van Nederland
Stelt u zich voor: u krijgt een gewone golfclub en een gewoon golfballetje. Maar dan begint het: op een 18 holes golfbaan legt u een avontuurlijk parcours af, waarbij het overwinnen van ludieke hindernissen –antieke boeren werktuigen- vraagt om inzicht en behendigheid. Een ongelooflijk leuke activiteit met veel hilarische momenten in de buitenlucht, op een golfterrein, te midden van het voor de Achterhoek zo specifieke coulisselandschap.
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate