Vind de leukste reis

Oud Valkeveen

Noord-Holland / Naarden
  1 van 5

Speelpark Oud Valkeveen ligt in een prachtig, bosrijk natuur gebied, met een enorme speelweide, een eigen strand aan het Gooimeer. Voor de kinderen zijn er vele attracties waar ze zo vaak in kunnen als ze zelf willen

Tussen Naarden en Huizen ligt Speelpark Oud Valkenveen. In een groene omgeving kunnen gezinnen met kinderen tot 12 jaar zich hier prima vermaken. Er zijn in het park diverse speeltoestellen, een achtbaan, botsauto’s, een skelterbaan, oldtimers, een grote glijbaan, een piratenfort en een vrije val. Sinds het seizoen 2010 is er zelfs een indoorspeelhal. Ook kan men bij mooi weer gebruik maken van het recreatiestrand aan het gooimeer.

Wie al zittend Speelpark Oud Valkeveen wil bekijken kan instappen in het treintje dat rondrijdt. Een aantal overdekte attracties zorgen ervoor dat er ook bij wat minder weer genoeg te doen is. Door het pretpark heen staan diverse picknick tafels, maar er is ook een smulterras waar u diverse snacks kunt bestellen. Naast de attracties is er ook een animatieteam en een theater. Hier worden ook voor schoolreisjes speciale voorstellingen opgevoerd.

Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate