Vind de leukste reis

Resort de Zeven Heuvelen

Gelderland / Groesbeek
  2 van 6
In de heuvels van 'Het Rijk van Nijmegen' en op een steenworp afstand van het centrum van Nijmegen, Arnhem, Kleve en Weeze Airport ligt het gloednieuwe Hotel & Resort de Zeven Heuvelen. Dit 3-sterren resort in Groesbeek biedt haar gasten comfortabele kamers en appartementen en verschillende wellness faciliteiten. De ruime kamers en appartementen zijn met de lift bereikbaar en zijn behalve heerlijke bedden ook voorzien van een eigen keuken.

Vanuit het hotel kunt u prachtige fiets- of wandeltochten maken of een bezoek brengen aan een van de historische steden of interessante musea in de nabije omgeving.

Op Resort de Zeven Heuvelen heeft u de keuze uit een smaak vol ingericht appartement of een comfortabele bungalow. Op het vakantiepark kan men een heerlijk een dagje ont spannen in het wellness centrum. Vanaf het vakantiepark kan men de omgeving gaan ontdekken per fiets, de mogelijkheid bestaat om op het park een fiets te huren. Naast Resort de Zeven Heuvelen ligt een openlucht tennisclub, waar u tijdens uw verblijf een baan kunt huren. Op enkele minuten van het park bevindt zich de golfbaan 'Het Rijk van Nijmegen', een van mooiste banen van Nederland.
Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate