Vind de leukste reis

Landgoed De Scheleberg

Gelderland / Lunteren
  1 van 5
Landgoed De Scheleberg is qua schoonheid één van de toppers uit de TopParken-reeks. Vanuit het bos rijdt u door de toegangspoort de lange oprijlaan op, omgeven door bomen... Aan het eind van de laan doemt het statige landhuis op... Zojuist bent u verkocht door de schoonheid en rust van het park! Het park kent een grote diversiteit aan gasten; want voor zowel jong als oud is een verblijf op de Scheleberg onver getelijk
Op Landgoed De Scheleberg streven we naar kwaliteit, dit wordt doorgevoerd in onze voorzieningen en faciliteiten. Het park is voorzien van een receptie, gesloten entree en verharde, verlichte wegen. Kampeerders bieden wij het comfort van nette toiletgebouwen, een invalidetoilet en een wasserette.
Op Landgoed De Scheleberg kunt u ook lekker actief aan de gang; zo is er een tennisbaan, jeu de boulesbaan, voetbalveld en zijn er speeltoestellen voor de kleintjes! Het verwarmde buitenzwembad biedt waterpret en verkoeling op warme zomerse dagen! Voor de kleinsten is er een apart peuterbad en lekker zonnen doet u langs het zwembad op één van de ligbedden!
Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate