Vind de leukste reis

Subtropisch Waterparadijs Landal Het Vennenbos

Noord-Brabant / Hapert
  1 van 8

Landal Het Vennenbos, een heerlijk dagje uit!
Lekker spetteren, roetsjen, plonzen en bubbelen in het Subtropisch Waterparadijs van Landal Het Vennenbos! Heerlijk deinen op de golven in het Golfslagbad, ontspannen bubbelen in de Hot-Whirlpools, een tochtje op de Lazy River of spetteren in het Sproedelbad; het kan allemaal. Op zoek naar meer actie? Ga dan eens van de `Black Hole` glijbaan met sterrenhemel en signal lights! Toe aan wat ontspanning? U kunt heerlijk relaxen in onze Infraroodsauna, een kleurtje krijgen onder het Solarium of de X-Clusive Snelbruiner of lekker tot rust komen in het Kruidenbad. Speciaal voor de allerkleinste gasten is er een Kids Junglebad en KinderDoebad. Reserveren is verplicht!

Na het zwemmen is de tijd om de Park Plaza van Landal Het Vennenbos te ontdekken! De kinderen kunnen zich heerlijk vermaken in het gratis toegankelijke  Indoor Puk & Pelle  Speelpaleis en misschien lopen ze Bolle de Beer wel tegen het lijf! Ontmoet Puk & Pelle tijdens hun theatershow en wat dacht u van een ronde Midgetgolven of uurtje bowlen? Landal Het Vennenbos beschikt over twee speciale kinderbowlingbanen. Nog steeds niet uitgespeeld? Laat zien wat je kan op de Sports Arena en misschien wordt je wel ontdekt als de nieuwe Messi!  Helemaal leuk is het om het park te ontdekken met een Familyfiets of vanaf het water met een Waterfiets. Als je een echt avontuur wilt beleven, ga dan eens op zoek met de speurtocht van Puk & Pelle! Wist je trouwens dat je een geweldig kinderfeestje kunt vieren op Landal Het Vennenbos? 

Lekker genieten van een geweldig live-optreden of een gezellige bingo kan op het terras van Timber’s Café of breng een bezoek aan één van onze winkeltjes, waar u terecht kunt voor een leuke aanvulling op uw garderobe en voor prachtige cadeaus en sfeerartikelen. Ook vers afgebakken broodjes en gourmetartikelen zijn hier te verkrijgen! Honger van alle inspanningen? Voor een hapje en een drankje kunt u terecht bij onze Beach Snack, maar ook voor een compleet menu bent u van harte welkom.  Genieten van een overheerlijk diner kan in één van onze drie restaurants. U kunt kiezen uit het Family Buffet Restaurant, waar u in een Brabantse sfeer kunt genieten van al het lekkers wat onze koks voor u bereiden. In Italiaanse stemming? Dan is Gusto Pasta & Pizza een echte aanrader. Wanneer u liever in een rustige ambiance geniet van uw diner, is Woods Bistro “the place to be!” 

Landal Het Vennenbos is 365 dagen per jaar geopend, het park is gratis toegankelijk en ook het parkeren is gratis!

 

 

 

Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate