Vind de leukste reis

Buitenlevenwoning Hoens Huusie

Overijssel / Kalenberg
  1 van 4

Een loopbruggetje is de enige manier om bij deze rustieke molenaarswoning met rieten dak en houten vloeren te komen. Het huis heeft authentieke – en dus lage – buitendeuren. De rest van de woning is wel stahoogte. Na een verkwikkende nachtrust in een bedstede is het prachtig varen door het veengebied. De Canadese kano ligt al aangemeerd bij de eigen aanlegsteiger.

Omgeving
De woning staat meteen achter de Spinnenkopmolen, midden in Nationaal Park De Weerribben. Door het jarenlange afgraven van veen voor turfwinning is hier een uitgestrekt moerasgebied ontstaan; afgewisseld met riet- en hooilanden. Het is het thuis van talrijke vogels, zoals de purperreiger en de bruine kiekendief. Hier en daar kan het drassig zijn door de lage ligging. Rubberlaarzen zijn dan handig.

Woning
Deze 2 persoonswoning bestaat uit een woonkamer en eetkamer/keuken. De ruimte is gedeeltelijk gescheiden door geen bedstede (aangepast aan de huidige eisen) met tweepersoonsbed.

Het onderstaande kaartje geeft niet de precieze locatie van het huis weer maar willekeurig een plek in het dorp waarin het gevestigd is.

Type Vakantiehuis
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate