Vind de leukste reis

Landgoed t Wildryck

Drenthe / Dieverbrug
  1 van 6
Landgoed 't Wildyck ligt niet alleen prachtig verscholen in de Drentse natuur, het ligt ook nog eens in een omgeving die bij uitstek geschikt is om te ontdekken. Met de Nationale Parken Drents Friese Wold en Dwingelder Veld als respectievelijk achter- en voortuin, met de dorpen Diever en Dwingeloo als buren en de vele attracties en bezienswaardigheden in de omgeving  wordt het wel  erg aantrekkelijk om er op uit te gaan!
U kunt hier genieten van het gefluit van de vogels en het ruisen van de wind door de bomen. Vanuit uw woning loopt u direct het bos in voor een ontspannende wandeling of een mooie fietstocht. De vakantiewoningen zijn prachtige, vaak rietge dekte boerderijtjes. Alle landhuizen staan op royale percelen, met parkeerruimte voor uw eigen auto.
Landgoed 't Wildryck ligt aan de rand van Nationaal Park Het Drents Friese Wold. Een bijzonder natuurgebied met bossen, heiden, vennetjes en zandverstuivingen. Een ander natuur monument is het Dwingelerveld. Dit kunt u vanaf 't Wildryck per fiets of met een paar stevige schoenen goed bereiken om er volop van de natuur te genieten. Kinderen zullen de thuis komst van de schaapskudde onder strakke leiding van vooral de herdershond geweldig vinden.
Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate