Vind de leukste reis

Waterpark Belterwiede

Overijssel / Wanneperveen
  1 van 5
 Waterpark Belterwiede is de ideale start voor een heerlijke waterrijke vakantie in alle seizoenen van het jaar. Het park ligt in een unieke omgeving temidden van het prachtige natuur gebied De Wieden welke overgaat in het nationaal park De Weerribben, in de Kop van Overijssel. De luxe recreatie villa’s in Waterpark Belterwiede zijn fraai gesitueerd op een drietal landtongen. U bereikt uw villa met de auto via de vaste brug. Uw villa is daarnaast bereikbaar via het water en u heeft de mogelijkheid af te meren voor uw villa Door de ligging van de villa’s aan het water kunt u vanuit uw eigen tuin een hengel uitslaan.

Met de boot kunt u vanaf het park prachtige tochten maken over de Belterwijde en Beulakerwijde. U kunt vanaf het water leuke plaatsjes bezoeken zoals Zwartsluis, Dwarsgracht, Giethoorn en Belt-Schutsloot. Ook de Friese meren zijn vanuit het Waterpark goed te bereiken. Tussen de rietkragen geniet u van de stilte. Wellicht kunt u kunt aalscholvers of zelfs een otter gadeslaan. U kunt bij de receptie informatie verkrijgen over de huur van een sloep, fluisterboten en punters. Op het park bevindt zich en eetcafé waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje.

De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van prachtige fiestochten. Er zijn fietskaarten te verkrijgen bij de receptie van het park en een fiets kunt u daar ook huren, zodat u zorgeloos aan uw fietstocht kunt beginnen en volop kunt genieten van de mooie omgeving.
Type Vakantiehuis
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate