Vind de leukste reis

Vakantiepark De Lourenshoeve

Overijssel / Den Ham
  1 van 5
Dit rustig gelegen en kleinschalige vakantiepark ligt in het fraaie groene landschap van Twente, op de grens met Salland nabij het authentieke brinkdorp Den Ham. De ligging van het park is niet alleen mooi, maar ook bijzonder gunstig. Zo kunt u bijvoorbeeld wandel- en fietstochten maken door het sfeervolle landschap, historische dorpjes bekijken en diverse nabij gelegen attracties en bezienswaardigheden bezoeken.

Door de kleinschalige opzet van het park zullen met name rust,- wandel- en fietsliefhebbers zich op De Lourenshoeve thuis voelen.  Het park staat garant voor een heerlijk en ontspannen verblijf.
Dankzij de aanwezigheid van een modern paardensportcentrum, waar u uw eigen paard kunt stallen en terecht kunt voor het volgen van paardrijlessen, zullen ook paardenliefhebbers zich uitstekend vermaken.
 
De sportieve gast kan een balletje slaan op de tegenover het park gelegen, pitch & putt baan. Ook boogschieten, mountain biken, kanovaren of het bezoeken van een attractie park behoort tot de mogelijkheden
Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate