Vind de leukste reis

Vakantiepark de Heidehoek

Gelderland / Wezep
  1 van 4
Op het meeste noordelijke deel van de Veluwe ligt camping De Heidehoek. Het park is omgeven door een van de mooiste gebieden van Nederland. U kunt schitterende fiets en wandel tochten maken door de prachtige natuur. Houdt u van meer reuring, dan is een bezoekje aan De Apenheul in Apeldoorn of Walibi World in Biddinghuizen zeker iets voor u.
Op Vakantiepark De Heidehoek kunt u lekker zwemmen in het overdekte, verwarmde zwembad. Speciaal voor de kleintjes is er een baby- en peuterbad. Bij mooi weer kunt u heerlijk zonnen op het zandstrandje of de zonneweide bij de speel vijver. Daarnaast verzorgt de mini-club verschillende activiteiten en zijn er diverse speeltoestellen op het park te vinden. Kortom er is genoeg te beleven op en om Vakantiepark De Heidehoek
Uw kinderen dicht bij uw kampeerplaats laten spelen ? Geen probleem. Ze kunnen heerlijk spelen in de diverse speelhoek jes/veldjes binnen uw gezichtsveld. Om uw kind zo veilig mogelijk te laten spelen zijn onder de speelattributen speciale valzones aangebracht.
Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate