Vind de leukste reis

Camping de Heidehoek

Groningen / Wedde
  1 van 6
Dit schitterende en complete familiepark is gelegen in het plaatsje Wedde, in het prachtige natuurgebied Westerwolde. Het gebied bevat bos, heidevelden en waterpartijen en vormt een goede uitvalsbasis voor fiets-, wandel-, kano- en hengel sportliefhebbers. Op slechts tien autominuten van Wedde bevindt u zich in toeristisch Duitsland of bezoekt u de gezellige stad Winschoten.
Aangezien vrijwel elke villa een eigen visvlonder aan het visrijke water heeft, is Villapark Weddermeer uitstekend geschikt voor hengelsporters. Er zijn volop faciliteiten en in het paviljoen worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Het park bevindt zich in een natuurlijke omgeving met volop rust en ruimte. De omgeving is uitstekend geschikt voor het maken van wandel- en fietstochten op een van de vele routes
Het grote recreatiemeer, het Weddermeer, is omgeven door grote en schone zandstranden. U kunt zwemmen in het meer en heerlijk ontspannen aan het zandstrand of op zondag een boottocht maken over de Westerwoldse Aa. Het hele jaar door kunt u gratis uw hengel uitslaan in de binnenwateren van het villapark, waar jaarlijks karper en voorn uit worden gezet.
Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate