Vind de leukste reis

Park Wijde Aa

Zuid-Holland / Roelofarendsveen
  1 van 5
Dit mooie en landelijke park is gelegen in het waterrijke Hollandse Plassengebied, in het noorden van Zuid-Holland. Het landschap bestaat uit vele meren, plassen en riviertjes en sloten, afgewisseld met weidse polders. Het park is direct gelegen aan de Wijde Aa (het Braassemermeer), één van de aantrekkelijkste watersportlocaties van Nederland. De ligging is ideaal voor bootbezitters en watersporters.
 
U kunt er bijvoorbeeld uitstekend zeilen en surfen of een rondje varen met de sloep van het park. Bovendien zijn alle Zuid-Hollandse meren vanaf het park te bereiken. Ook kunt u er vissen, zwemmen of luieren aan het water.
Uw vrijstaande bungalow is gelegen in het Groene Hart van Zuid-Holland en vormt een ideale uitvalsbasis voor het maken van heerlijke fietstochten. De ligging van Park Wijde Aa in de Randstad zorgt ervoor dat u in de directe omgeving van het park vele leuke uitstapjes kunt maken. Zo kunt u eens een dagje naar het strand en de boulevard gaan in Noordwijk of Scheveningen of gezellig winkelen.
Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate