Vind de leukste reis

Recreatiepark Brugse Heide

Noord-Brabant / Valkenswaard
  1 van 5

In een prachtige omgeving ten zuiden van de gezellige stad Valkenswaard ligt recreatiepark Brugseheide. In de nabij gelegen natuurreservaten het Leenderbos en Malpie kunt u heerlijke wandelingen of fietstochten maken. Of spreekt een mooie tocht per kano door de beekjes en kanalen u meer aan? Ook voor ruiters zijn hier volop mogelijkheden om de indruk wekkende natuur te verkennen.

 

Een dagje Valkenswaard mag natuurlijk ook niet in uw vakantie ontbreken. Een bezoek aan de Valkenswaardse musea en galerieën, ‘s middags langs de Venbergse Water molen en afsluitend lekker eten in één van de vele Bourgon dische restaurants is slechts een voorbeeld van wat deze gezellige stad u kan bieden. Voor een dagje winkelen bevinden de steden Helmond, Eindhoven en Weert zich op korte afstand van het park.


Naast alle activiteiten in de omgeving is er op het park zelf ook van alles te doen en te beleven. Van een duik in het buiten zwembad, heerlijk luieren op de ligweide bij het bad, lekker ontspannen in de sauna tot sportief vermaak met tennisbanen, een voetbalveld, volleybalveld, basketbalveld, midgetgolf en jeu de boules banen. Uw kinderen zullen uit stekend vermaken in het indoor speelpaleis

Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate