Vind de leukste reis

Zuytland Buiten

Zuid-Holland / Zuidland
  1 van 5

In de waterrijke en natuurlijke omgeving van Voorne-Putten, tussen de dorpjes Simonshaven en Zuidland vindt u dit bijzon dere park. Zuytland Buiten ligt aan de Stompaardse Plas, dat wordt omzoomd door rietkragen en diverse strandjes. Op minder dan een half uur rijden van Rotterdam beleeft u hier het ultieme vakantiegevoel.

Zuytland Buiten bestaat uit vier schiereilanden, waardoor de romantische villa’s allemaal direct aan het water liggen. Geniet vanaf uw eigen aanlegsteiger of veranda van een goed boek of een glas wijn. U zult helemaal bijkomen van de drukte van alledag. Of u nu gesteld bent op uw rust, een hengeltje wilt uitgooien of een actieve roeier of surfer bent, op Zuytland Buiten kunt u recreëren zoals u dat wilt.

Het riviertje de Bernisse vormt samen met omliggende meer tjes, kommen en plassen, bosschages, drassige natuur gebieden en weilanden het ruim 300 hectare grote natuur- en recreatiegebied Bernisse. Dit recreatiegebied, waar het park deel van uit maakt, biedt eindeloze mogelijkheden voor het beoefenen van diverse watersporten en het maken van lange wandelingen of fietstochten. Ook zijn er in de omgeving prima visstekjes te vinden.

Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate