Vind de leukste reis

Bospark Ede

Gelderland / Ede
  4 van 4

In de prachtige omgeving tussen Ede en Lunteren vindt u Bospark Ede; een familiepark met faciliteiten voor zowel jong als oud. Kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin, in het verwarmde openlucht zwembad of op het recreatieterrein. In de zomermaanden is er bovendien een actief recreatieteam aanwezig.

De directe omgeving van het park leent zich uitstekend voor het maken van wandel- en fietstochten. Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt op slechts 10 kilometer afstand van het park. Na een heerlijke actieve dag kunt u op het horecaplein van Bospark Ede terecht voor een drankje in het bruin café of een hapje in de snackbar. U kunt hier genieten van een heerlijke vakantie!

Ede kenmerkt zich door een verscheidenheid aan landschap pen. Door de situering op de grens van Veluwse stuwwallen vindt u hier bossen, heidevelden en zandverstui vingen. Het centrum van Ede biedt vele mogelijk heden voor een leuk dagje of avondje uit. U vindt er gezellige kroegen, leuke restaurants en diverse winkels. Natuur- en dierenparken, evenals musea en attractieparken vindt u in de steden rondom Bospark Ede. De steden Utrecht, Arnhem, Apeldoorn en Amersfoort bereikt u in circa 30 autominuten. Ook de omgeving van dit park biedt voor ieder wat wils!

Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate