Vind de leukste reis

Recreatiepark De Tolplas

Overijssel / Hoge Hexel
  1 van 6
Recreatiepark De Tolplas ligt in het fraaie, groene landschap van Twente, op de grens met Salland. In dit ruim opgezette park staan verschillende typen comfortabele bungalows en chalets, welke plaats bieden aan 4 tot 8 personen. In het hart van het park ligt een grote recreatieplas, waar onder meer gezwommen, gevist en gesurft kan worden.
Het park beschikt over een tennisbaan, een jeu-de-boules baan, een tafeltennisspel en een leuk speelfort met zandbak voor de kleintjes. In de uitgestrekte recreatieplas van 6 hect are, die omgeven is door zandstranden en grasvelden, kan gezwommen, gesurft en gevist worden. Aan de rand van de plas bevindt een gezellig terras aan het water. Voor de kleintjes is er een speciaal kinderprogramma. Voor golflief hebbers is de 18-holes golfbaan in Wierden een aanrader. Bovendien is in de plaats Wierden een subtropisch zwembad gelegen, waar parkgasten tegen betaling terecht kunnen.

De ligging van het park is niet alleen mooi, maar ook gunstig. Zo kunt u bijvoorbeeld wandel- en fietstochten maken door het sfeervolle landschap, historische dorpjes bekijken en diverse nabij gelegen attracties en bezienswaardigheden bezoeken. Bij de receptie van het park kunnen fietsen gehuurd worden en u kunt er uitgebreide informatie verkrijgen over de te maken uitstapjes.
Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate