Vind de leukste reis

Camping de Kleine Wolf

Overijssel / Ommen
  1 van 7

Deze sfeervolle topcamping is het juiste adres voor een onvergetelijke vakantie. Gelegen in het groene Overijsselse Vechtdal, dichtbij de gezellige vakantieplaatsjes Ommen en Hardenberg, is camping De Kleine Wolf dè plek om te ontspannen voor jong en oud. De gezellige en veelzijdige topcamping is gelegen op een 28 hectare tellend terrein en grenst aan ruim 80 hectare bos in eigen beheer, overgaand in gemeentebossen. Dit biedt onbegrensde mogelijkheden tot wandelen, fietsen en andere buitensporten.

Moegespeeld en uitgewandeld? Dan is een uitstapje naar een van de gezellige stadjes Ommen, Hardenberg of Dedemsvaart een uitstekend idee. Met een ruim winkelaanbod, veel terrasjes en tal van zomeractiviteiten is het goed toeven in de diverse Vechtdalgemeenten.

De kleintjes kunnen heerlijk knutselen in de krea-clup en elke avond een half uurtje genieten in het meeleeftheater met Bob & Babet. Daarnaast worden er allerlei themadagen gehouden rond Pippi Langkous, superhelden, indianen, politie of brandweer. Daarnaast organiseren we wekelijks leuke speurtochten, lampionoptochten, bosspelen, sportactiviteiten, kinderdisco, viswedstrijden, stokbroodjes bakken bij het kampvuur en noem maar op.

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate