Vind de leukste reis

Drouwenerzand Attractiepark

Drenthe / Drouwen
  1 van 6

Attractiepark Drouwenerzand in Drenthe ligt vlakbij een camping en bungalowpark en is handig te combineren met een verblijf daar of gewoon voor een leuk dagje uit met de familie. Het attractiepark is gericht op gezinnen met jonge kinderen en is all-inclusive. Dat wil zeggen dat eten en drinken bij de entreeprijs is inbegrepen. Koffie, thee, limonade maar ook soep, diverse broodjes en softijs zijn onbeperkt beschikbaar.

De kinderen, en natuurlijk ook de ouders, kunnen zich verma ken in een van de vele attracties als de Botauto’s, Piraten boot, Rolling Stones, Wild-West Swing, klimtoren Himalaya of Oldtimerbaan. Er gaat ook een treintje door het attractiepark Drouwenerzand.

Terwijl de kinderen zich vermaken op de speeltoestellen zijn er voor de ouders diverse terrassen. Er zijn ook overdekte speelattracties voor de kleinere kinderen zoals Indoor Apenkooi en een Ezelbaan. Het park is goed bereikbaar met de auto. Wie met het OV gaat kan de bus nemen vanaf Groningen, Assen of Emmen, er is een halte bij attractiepark Drouwenerzand.

Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate