Vind de leukste reis

Hotel d'Orangerie Maastricht

Limburg / Maastricht
  1 van 5

Het historische gebouw van Hotel d'Orangerie is gelegen in het hart van het centrum van Maastricht. De kamers zijn ingericht in de Engels / Franse stijl en alle kamers zijn gerenoveerd. In de zomer kunt u genieten van een heerlijk glas wijn in de kleine binnenplaats van het hotel.

Hotel d'Orangerie bevindt zich op een fantastische plek in het centrum van Maastricht tussen de rivier de Maas en het marktplein. Dit 3-sterren hotel is gevestigd in verschillende historische gebouwen die dateren uit het jaar 1752. Alle kamers zijn volledig gerenoveerd.

De decoratie van de 22 kamers in het hotel kan het best worden omschreven als een combinatie van Engels en Franse stijl. Sommige van de kamers zijn uitgerust met een marmeren badkamer. Alle kamers zijn uitgerust met luxe en comfortabele bedden, dubbele beglazing en verduisteringsgordijnen. Verder hebben de kamers een minibar, bad of douche, haardroger, kleurentelevisie en draadloos internet. De luxe junior suites voorzien van badjassen en koffie-en theefaciliteiten. Hotel d'Orangerie is een aantrekkelijke en authentieke salon die gebruikt kunnen worden voor diverse doeleinden.

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate