Vind de leukste reis

Okura Hotel Amsterdam

Noord-Holland / Amsterdam
  1 van 7
Hotel Okura is een waar begrip in Amsterdam. De overweldi gende luxe en grenzeloze service monden uit in een onvergetelijk verblijf en de vele faciliteiten bieden soelaas bij ieder type bezoek. Op enkele minuten loopafstand vindt u het RAI congrescentrum, maar de verbindingen naar het centrum zijn ook erg goed. Hotel Okura is gesitueerd in het zuiden van het Amsterdamse stadscentrum. Hoewel ook de binnenstad goed te bereiken is zijn alle bronnen van comfort binnen handbereik. De entourage van het 5-sterren hotel uit zich in 301 luxe kamers en suites, die alle zijn voorzien van een wereld aan comfort.

Hotel Okura Amsterdam is het eerste Europese hotel in de keten. Ooster se en Westerse stijlen worden op indrukwekkende wijze gecombineerd en presenteren een schitterende ambiance. De 23 verdiepingen bieden een prachtig uitzicht over de stad en de Amstel. De meeste kamers bieden uitzicht over de stad en zijn uitgerust met individueel regelbare airconditioning, gordijnen en verlichting. Tevens beschikken de kamers over flatscreen televisie (in deluxe kamers ook in de badkamer), minibar, ruim bureau en internetverbinding voor uitgebreid zakelijk comfort.

In het hotel heeft u de mogelijkheid gebruik te maken van de uitgebreide fitness en Health Club, beautysalon en tevens is er een herenkapper. De Health Club beschikt over een binnen zwembad van 18 bij 6 meter met jetstream. Naast de vele faciliteiten waarmee u tot rust kunt komen, zoals een Turks stoombad, Jacuzzi, sauna of Japanse massage, vindt u goede mogelijkheden om uw lichaam op peil te houden. Zo kunt u deelnemen aan één van de vele groepstrainingen of uw golfswing oefenen.
Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate