Vind de leukste reis

Het Hampshire Trivium Hotel en Spa

Noord-Brabant / Breda/Etten-Leur
  1 van 5
Het Hampshire Trivium Hotel en Spa ligt in Etten-Leur aan de A16 en A58. De Spa in het luxueuze hotel is onder meer uitgerust met een sauna, een beauty salon en een afkoel zwembad. Etten-Leur ligt dicht bij Breda. Hier kunt u lekker winkelen en uitgaan. Hampshire Trivium Hotel en Spa is een 4-sterren hotel met uitzicht op de omgeving rond Etten-Leur. Het moderne hotel is een uitgelezen plek om lekker te ontspannen. Gasten kunnen terecht in de sauna, het afkoelzwembad en het Turks stoom bad.

Daarnaast beschikt het hotel over massage capsules en infrarood stralers. In het hotel kunt u bovendien genieten van ontspannen behandelingen in de Lookx salon. Het gebruik van badjassen, grote handdoeken en slippers is inbegrepen tijdens een verblijf. Het Spa Centre is elke dag open van 11:00 tot 23:00 uur. Voor het gebruik van de massage capsules geldt een toeslag. De behandelingen in de Lookx Salon zijn op afspraak en tegen betaling.
De inrichting van de kamers is warm, modern en sfeervol. Het interieur is speciaal ontworpen voor het hotel en daarmee uniek. In elke kamer siert een bijzonder schilderij de wand.

De kamers beschikken over een eigen badkamer met toilet, douche en ligbad. Voor een drankje kunt u in uw kamer terecht bij de mini bar, of de gratis koffie- en theefaciliteiten. U vindt hier tevens een telefoon, een televisie en een draadloze internetverbinding. Uw waardevolle spullen kunt u opbergen in de kluis op de kamer, die gemaakt is op laptop-formaat. Bij mooi weer is het grote terras open. Voor vergaderingen, congres sen, of presentaties kunnen 300 personen terecht bij het hotel
Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate