Vind de leukste reis

Crown Inn Eindhoven

Noord-Brabant / Eindhoven
  1 van 5
Crown Inn Eindhoven ligt midden in het bruisende hart van de stad, aan de Markt. Het centrum heeft veel leuke restaurants, cafés en mooie architectuur. Op loopafstand van het hotel bevindt zich het overdekte winkelcentrum de Heuvelgalerie, waar men naar hartelust kan winkelen.

Eindhoven staat bekend om zijn moderne architectuur. Maar naast architectonische hoogstandjes is deze stad ook geze gend met een aantal mooie parken. Het Stadswandelpark en de Genneperparken bevinden zich binnen loopafstand van het hotel. Maar ook vele uitgaansgelegenheden, ontelbare winkels en een aantal culturele attracties zijn binnen handbereik.

Bij het Crown Inn Hotel is elke bezoeker een bijzondere gast. Het personeel doet zijn best om het alle gasten naar de zin te maken. De vele faciliteiten zullen uw verblijf ook veraangena men. Zo beschikt iedere verdieping in het hotel over een drankenautomaat en zijn alle kamers voorzien van een televisie met LCD scherm. Het hotel biedt ook een goed Amerikaans restaurant en een gezellige bar
Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate