Vind de leukste reis

Amrâth Hotel Alkmaar

Noord-Holland / Alkmaar
  1 van 5
Amrâth Hotel Alkmaar ligt nabij het historische stadscentrum van Alkmaar. Het hotel opende in 2005 zijn deuren en biedt een hoge standaard aan comfort voor zowel de toeristische als zakelijke gast. Het centrum en het station zijn lopend in slechts 5 minuten te bereiken.

Alkmaar staat bekend vanwege haar kaasmarkt en -museum, maar heeft nog veel meer te bieden. Ook heeft alkmaar veel monumentale gebouwen, zoals het Waaggebouw en de grote Sint Laurens kerk. Alkmaar wordt gekenmerkt door zijn gezel lige nauwe straatjes, vele hofjes en mooie grachten. Een tripje met de rondvaartboot is een echte aanrader.

De kamers in het hotel zijn uitgerust met ondere andere een douche en ligbad, telefoon, kluisje, internetaansluiting, mini bar, haardroger, televisie met pay-tv en koffie- en theefacili teiten. De suites zijn daarnaast voorzien van een balkon, jacuzzi, badjas en slippers en een ruim bureau. In het hotel zijn ook vergaderfaciliteiten beschikbaar. Tot maximaal 10 gasten kunnen vergaderen in de vergadersuite, die naar wens kan worden ingericht.
Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate