Vind de leukste reis

Het Parkhotel Bergen

Noord-Holland / Bergen
  1 van 5
Het Parkhotel ligt in het mooie kunstenaarsdorpje Bergen, niet ver van het Noordzeestrand. Dit sfeervolle hotel is ideaal voor een gezellig weekend weg. U kunt genieten van een goede maaltijd in het restaurant Koossie en daarna met een drankje ontspannen bij de openhaard.

Het 4-sterren Parkhotel ligt in het centrum van Bergen. Alle kamers beschikken over een eigen douche en toilet en een telefoon, radio, televisie, kluis en gratis draadloos internet. De mooie en afwisselende omgeving rondom het Parkhotel Bergen biedt gasten volop de gelegenheid om dit mooie stukje Nederland met de fiets of al wandelend te verkennen.

Al meer dan 100 jaar trekt het kunstenaarsdorp Bergen veel schilders, schrijvers en architecten aan. In het begin van de twintigste eeuw woonden en werkten hier schilders die uitmaakten van de Bergense School. Naast een kunstenaars centrum zijn er musea en galerieën, en in het dorp worden regelmatig kunstmarkten en festivals gehouden. Het gezellige dorpje heeft een aantal charmante boetieks, leuke cafés en restaurants met gezellige terrassen.
Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate