Vind de leukste reis

Het Postillion Hotel Arnhem

Gelderland / Arnhem
  1 van 5

Het Postillion Hotel Arnhem ligt op 5 kilometer van het stads centrum van Arnhem nabij de uitvalswegen A12 en A50. Een eigentijdse comfortabele inrichting, een goed restaurant en twaalf flexibele zalen zijn de voornaamste pluspunten van dit hotel. Op fietsafstand ligt het schitterende Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Het eigentijdse Postillion Hotel Arnhem is een prettig hotel met moderne voorzieningen en inrichting. De goede bereik baarheid per auto en de nabijheid van een interessante histori sche stad als Arnhem zijn belangrijke pluspunten van dit hotel. Ook voor gasten die voor hun werk in deze regio moeten zijn, is dit hotel een goede keuze. U vindt er een zalenaccom modatie met negen multifunctionele ruimtes.

Het hotel is kindvriendelijk en ook honden zijn hier van harte welkom. Op loopafstand ligt Nationaal Park de Hoge Veluwe, een prachtig wandelgebied. Na een actieve dag is het heerlijk thuiskomen in het hotel. De stijlvolle hotelkamers met comfor tabele bedden zijn ingericht met een badkamer met bad of douche, toilet en telefoon. Verder zijn de kamers voorzien van een televisie, Pay-TV en een internetverbinding.

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate