Vind de leukste reis

Tulip Inn Rotterdam

Zuid-Holland / Rotterdam
  1 van 5
Het Tulip Inn Rotterdam biedt u een gastvrije accommodatie op een prachtige locatie aan de oevers van de Maas. Vanuit het hotel zijn zowel het stadscentrum als de haven goed bereik baar. Het merendeel van de hotelkamers biedt u een spectaculair uitzicht op de Erasmusbrug, de Maas en de Rotterdamse skyline. U verblijft er in goed uitgeruste kamers die een maritiem tintje hebben. De kamers zijn onder meer voorzien van een eigen badkamer,een parketvloer, aircondi tioning, WiFi en ADSL internet en een minibar.

Voor een lunch, diner of borreltje kunt u terecht in de gezellige bar/brasserie 'The Living Room'. Ondertussen geniet u van een mooi uitzicht op de Maas. Het Tulip Inn Rotterdam is boven dien een geschikte locatie voor een geslaagde zakelijke bijeenkomst. U heeft er de keuze uit twee vergaderruimtes, zaal 'Oslo'.

Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is hotel Tulip Inn Rotterdam goed bereikbaar. De ring van Rotterdam bevindt zich op 5 minuten rijden en vanaf Rotterdam Centraal Station is er een rechtstreekse verbinding met de tram. Het Museum park en de bekende winkelstraten bereikt u in ongeveer 5 minuten met de tram. Vlakbij het hotel vertrekt de Spido, waarmee u een rondvaart door de havens van Rotterdam kunt maken.
Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate