Vind de leukste reis

Hotel Atlanta Valkenburg

Limburg / Valkenburg a/d Geul
  1 van 5
Hotel Atlanta Valkenburg ligt aan de voetgangerszone van het Zuid Limburgse Valkenburg. Dit charmante familiehotel en zijn gastvrijheid biedt u knusse kamers van diverse categorien en een heerlijke keuken. Of u nu op zoek bent naar rust, sportivi teit of gewoon genieten dan bent u hier zeker op de juiste plek. Op circa 10 kilometer bevindt zich het mooie Maastricht.

Sinds 1962 heeft familie Rooding hun thuis gevonden in Hotel Atlanta. Dit prettige familiehotel is rustig gelegen net buiten het centrum van het mooie Valkenburg. De kamers zijn sfeer vol en comfortabel ingericht. Ze hebben allemaal een eigen badkamer met bad of douche en toilet. Verder zijn de kamers voorzien van een radio en televisie.

Het hotelpersoneel kent de goede Limburgse gewoonte om gasten hartelijk te onthalen en hen gedurende hun verblijf in de watten te leggen. Daar komt nog bij dat er een uitstekend restaurant in het hotel is, waar men uitgebreid kan genieten van een heerlijk viergangendiner. Voor een drankje of een kop koffie kan men naar de gezellige lounge met huisbar en met mooi weer naar het zonnig gelegen dak- of tuinterras.
Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate