Vind de leukste reis

Het Lorkenbos

Gelderland / Veluwe / Otterlo
  1 van 4

Wilt u een heerlijke vakantie in eigen land, omringd door bos, heide en zand? Even ontspannen in een romantische bungalow aan de rand van de heide? Bij ons kunt u vakantie vieren met de hele familie, het gezin, met z’n tweeën of alleen. U kunt een bungalow of familiehuis huren, maar ook kamperen met uw toercaravan of tent is mogelijk.

Sinds 1954 ontvangen wij onze gasten op één van de mooiste plekken van de Veluwe. Wij zijn een echt familiebedrijf, dat merkt u aan de sfeer en de gastvrijheid. Comfort staat bij ons voorop. Naast de nodige rust en ruimte hebben wij ook een verwarmd buitenzwembad, een moderne speeltuin en horecavoorzieningen. Tijdens de schoolvakanties is er een recreatieteam aanwezig.

Het Lorkenbos ligt aan de zuidkant van het dorpje Otterlo. In Otterlo bevindt zich de ingang van Het Nationale Park De Hoge Veluwe met haar wereldberoemde museum Kröller-Müller. Gaat u eens een hapje eten bij ons restaurant Zuiderzand, heerlijk eten voor een prettige prijs. Natuurlijk is uw hond ook welkom op ons park. Voor al onze huizen geldt een rookverbod. Er zijn asbakken buiten de bungalows aangebracht.

Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate